maandag 25 mei 2009

Weekendje Orvelte

Op het Poz and Proud blog is vandaag alvast een vooraankondiging verschenen van het weekend Orvelte, dat ter ontspanning en ontmoeting dient voor homomannen met hiv.
Vorig jaar was het de eerste keer, toen gingen er ruim dertig mensen mee die het overwegend erg naar hun zin hadden, alleen bij mij kwam de stoom uit mijn oren over de kwaliteit van het eten, en niet iedereen vond het prettig om op ruime slaapzalen ondergebracht te zijn.

Dit jaar gaan we naar een Oer Nederlandse boerderij, gelegen in het museumdorp Orvelte dat we al zijn wezen bekijken. Zeer de moeite waard, en een ambiance waar je u tegen zegt, terwijl iedereen op 2 persoonskamers kan worden ondergebracht en ook de maaltijden van een veel beter niveau zijn. De kosten zijn ook wel iets hoger, maar daar is het ter beschikking zijn van fietsen, voor de liefhebbers ook nog eens bij inbegrepen, terwijl de consumpties minder kosten dan in Stay Okay.

Een aanrader, echt, voor iedereen die er eens lekker een keer helemaal uit wil zijn en Nederland in al haar schoonheid eens van een heel andere kant wil bekijken.

http://www.hivnet.org/blogs/pozandproud/?p=4561

Geen opmerkingen:

Een reactie posten