woensdag 15 juli 2009

Everybody is gay in Amsterdam


Hier weer eens een leuk berichtje. Welcome from the USA guys!

Quote Gaysite:Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NTBC) start deze week een advertentiecampagne om meer homotoeristen naar Amsterdam te lokken. De speciale campagne wordt in eerst instantie in de Verenigde Staten gehouden om zo Amerikaanse homo’s ertoe over te halen naar onze hoofdstad te komen om op vakantie te gaan.

Met de slogan ‘Everyone’s gay in Amsterdam’ verschijnen van 15 juli tot en met december 2009 advertenties en reclamespotjes in Amerikaanse gaymedia.

Met ‘Everyone’s gay in Amsterdam’ wordt ingespeeld op het liberale en open karakter van Amsterdam waarbij het niet uitmaakt of je homo of hetero bent. Conrad van Tiggelen, vestigingsmanager NBTC Noord-Amerika: “De slogan verwijst met een knipoog naar de oorspronkelijke betekenis van het woord gay, namelijk happy. In de campagne draait het niet om seksualiteit, maar om het gelukkig zijn, jezelf kunnen zijn.” Deze insteek sluit aan bij het feit dat Amerikanen Nederlanders tolerant, gastvrij, vriendelijk en behulpzaam vinden.

(Bron: Gaysite.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten