woensdag 15 december 2010

Paul en Witteman


Nog even... Erica Terpstra vanavond: ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan. En elke dag daarvan beschouw ik als een kadootje.

Erika is iemand die ik heel hoog heb zitten. Zo vol enthousiasme, zo betrokken, zo vol respect, zo passioneel. Een mooi mens. In januari komt ze met een TV programma waarin ze op zoek is naar spiritualiteit, spreekt o.a. met de Dalai Lama, en vele anderen. Het zal zonder twijfel de moeite waard zijn.

En Jan Marijnissen: Ik vroeg aan een aantal monniken wat spiritualiteit nu eigenlijk is, en de monniken antwoordden allemaal wat anders. Een zei: "Jan, spiritualiteit is eigenlijk niets anders, dan de waarde die je hecht aan het immateriële". En dus besloot Jan, dat iedereen dan spiritueel is. Een mooie om te onthouden. Het gaat altijd om balans. Zijn wie je bent en gebruiken wat je hebt om te groeien in balans. Precies, heel kort gezegd, de boodschap van wat vib-coaching wil zeggen. zijn wie je bent en gebruiken wat je in je hebt, maakt ieder van ons uniek. Een vinding van mother nature? Want daardoor kunnen we- en heeft het ook zin- om te geven aan elkaar en om elkaar op te vangen en sterker te maken. Mooi eigenlijk hè, dat het zo werkt~!

10 over 10, Nederland 1, drie januari. Kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten