maandag 12 maart 2012



He has a point here. A lesson in homosexal joy. Boy, am I glad to live in a liberate country, Holland

Van het Poz and proud blog:


Maandag Mandag

Davey Wavey vindt dat iedere top ooit een keer de geneugten van het geneukt worden moet ondervinden. 

...

Emo’s slachtoffer moslimintolerantie

Tientallen jongeren zijn in de afgelopen weken in Bagdad vermoord vanwge hun uiterlijk en (vermoedelijke) homoseksuele aard.
Jongens met lang haar, kettingen en tatoeages: het is een manier waarop de jonge generatie zich openlijk distantieert van de heersende moslimdominantie in Irak. Maar dat roept bij anderen juist agressie op.
Er werd met geweld op het vreedzame protest van de jongens gereageerd, vooral in de streng islamitische wijk van Bagdad, Sadr City. Emo’s, meestal jongens, zijn met bakstenen op hun hoofd op straat dood geslagen omdat hun rituelen “duivels” zouden zijn. ‘Emo’ staat voor emotioneel.
Betrouwbare cijfers over het aantal slachtoffers zijn er nog niet, maar het aantal ligt tussen de 30 en 90. Bijna allemaal in Bagdad en enkelen in door de sjiieten gedomineerde steden als Najaf, Kut, Naseriya en Babylon.
Het verschrikkelijke fenomeen laat zien hoe de Irakese samenleving geterroriseerd wordt door dominante moslimgroeperingen. Klachten over de zichtbare emo’s in het straatbeeld van Bagdad leidde er op 13 februari toe dat het ministerie van Binnenlandse Zaken een verklaring uitgaf over het excentrieke gedrag van de jeugd. Het fenomeen moest “zo snel mogelijk” gestopt worden, aldus de verklaring.
Dat bleek een vrijbrief voor geweld te zijn. De politie haalde winkels leeg en onderwijzers werden opgeroepen om de ‘emo’ kinderen op “het juiste pad” te brengen. Dat was niet aan dovemansoren gericht. De radicalere sjiiet Moqtada al Sadr, leider van de grote Sadr partij, eiste een wettelijk verbod van deze “idiote maniakken” die het straatbeeld verstoren.
De betreffende kinderen zijn daardoor hun leven niet zeker. Zij lopen op straat groot risico om geslagen en verminkt te worden. De groep Mujahedeen heeft een lijst met namen van jongeren gepubliceerd die 4 dagen de tijd krijgen om te stoppen met hun gedrag.
Het Arabische taalgebruik verraadt ook homohaat onder deze groeperingen. Ze spreken de jeugd aan als “Jerawy”, wat zoiets als puppies betekent, een slangwoord in Bagdad voor homoseksuele jongeren.
Of de ‘emo’ jongens daadwerkelijk homo zijn, heeft niemand ze gevraagd. Feit is dat zij door de dominanter wordende islamitische cultuur hun lange haar laten afknippen, minder openbaar feesten, zich niet langer uitbundig kleden, bijtijds naar huis gaan en geen strakke kleding of sieraden meer dragen. Oftewel teruggaan in de kast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten