woensdag 1 februari 2012

De voorbereidingen van mijn autobiografie zijn in volle gang. 1 van de 6 delen is ter correctie aangeboden, is nog een aardig prijzige hobby voorlopig. Ben op zoek naar uitgevers die gespecialiseerd zijn in populaire psychologie en levensvisie, en liefst dan nog in relaties.

Verder voel ik langzaam met het lengen der dagen, ondanks de temperatuur, mijn energie heel geleidelijk verbeteren. Maar dat moet natuurlijk ook, met het vooruitzicht van een nieuwe HCV kuur krijg ik het komend anderhalf jaar nog heel wat voor mijn kiezen.

Mits ik een uitgever kan vinden wordt het toch nog wel tweede helft van dit jaar dat het boek naar verwachting uit gaat komen. Het schrijven is lastig, en het terugdenken behoorlijk confronterend. Zo heb ik in de periode van  verwarring over mijn seksuele geaardheid en mijn klaarblijkelijke onvermogen om dat uit mijn systeem te krijgen  best wel destructief bezig geweest. Het is moeilijk daarover te schrijven, maar om een geloofwaardig en waarheidgetrouw product af te leveren, waarin anderen zich zullen herkennen, moet ik ook dat opnemen in het werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten